Atacantul Cirpian Marica a semnat, joi, un contract valabil un an cu FC Steaua, a anuntat site-ul oficial al campioanei Romaniei, potrivit Mediafax. Marica va purta tricoul cu numarul 9 si se va alatura, vineri, lotului condus de Laurentiu Reghecampf, in Turcia.

Ciprian MaricaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Asa cum am anuntat in primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua Bucuresti. Am venit cu inima deschisa, voi da toata energia mea pentru a castiga toate trofeele puse in joc si pentru a duce echipa in UEFA Champions League. Vin in Romania pentru Romania! Le multumesc antrenorului, conducerii executive si patronului pentru insistenta cu care m-au dorit la echipa si le multumesc si celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au aratat. Nu a fost nici un mister, negocierile le-au purtat reprezentantii mei, spun asta pentru cei care m-au asteptat in diferite locatii. Sper sa avem o colaborare foarte buna si sper ca vom face performante pentru Romania!", a declarat Marica, pentru sursa citata

Ciprian Marica, in varsta de 30 de ani, a incheiat la 15 octombrie colaborarea cu gruparea turca Konyaspor. Internationalul roman a mai evoluat in cariera sa la formatiile Dinamo Bucuresti, Sahtior Donetk, VfB Stuttgart, Schalke 04 si Getafe.