​Costel Galca a reusit poate cel mai important rezultat din cariera de antrenor, Espanyol (formatie pregatita de tehnicianul roman) remizand, scor 0-0, cu FC Barcelona. Meciul a facut parte din etapa cu numarul XVII din Primera Division.

HotNews.roFoto: Hotnews

Campioana Spaniei a avut si ghinion in partida de sambata, Messi (din lovitura libera) si Luis Suarez (din doar cativa metri) trimitand in bara.

De cealalta parte, Galca a reusit sa isi aseze perfect echipa pe teren, Espanyol avand momente bune in care a dominat la nivelul de posesie. In plus, gazdele au etalat un joc agresiv, Barca nereusind sa isi faca jocul obisnuit.

Pentru Barca, aceasta a fost a treia remiza in ultimele patru etape, formatia pregatita de Luis Enrique fiind intr-o vizibila pierdere de viteza.

In urma acestui rezultat, Barcelona a acumulat 39 de puncte.

"Este un meci extraordinar facut de jucatori, dar vreau mult mai mult de la ei. Barcelona a avut foarte multe ocazii. Din pacate, sarbatorile m-au impiedicat sa am numarul de antrenamente pe care il doream.

Am fost o echipa scurta, ne-am inchis foarte bine si nu le-am dat spatii. Mai avem de lucrat în ofensiva, pentru ca am recuperat de multe ori mingea, dar am pierdut-o repede. I-am felicitat pe jucatori pentru atitudinea extraordinara, dar mai avem de lucrat" - Costel Galca, la DigiSport.

"Espanyol s-a descurcat foarte bine, ma asteptam sa joace la limita. Un rezultat corect, desi am avut cateva ocazii bune. Ce le spun jucatorilor mei cand sunt faultati atat de mult? Contactul este permis in fotbal. Restul tine doar de arbitru. De ce am facut o singura schimbare? Depinde de la meci la meci cate schimbari fac. Asa am judecat eu in acel moment" - Luis Enrique, dupa meciul cu Espanyol.

Stadion: "Estadi Cornellà-El Prat"

Arbitru: José González

Clasament:

1 Barcelona 39 puncte (17 jocuri)

2 Atletico Madrid 38 (17 jocuri)

3 Real Madrid 36 (17 jocuri)

Vezi aici rezumatul partidei Espanyol - Barcelona: