Echipa de fotbal Steaua Bucuresti a oficializat, luni, transferurile jucatorilor Mihai Pintilii si Alexandru Bourceanu, anunta clubul pe site-ul sau oficial, potrivit Agerpres.

Fostii capitani ai Stelei din perioada 2011-2014 au revenit, astfel, la echipa ''ros-albastra'' si se vor alatura lotului condus de antrenorul Laurentiu Reghecampf pe data de 8 ianuarie, cand este programata vizita medicala.

Mihai Pintilii, capitanul echipei campioane in 2014, a fost transferat de la echipa israeliana Hapoel Tel Aviv si a semnat un contract valabil pe doi ani. Alexandru Bourceanu, capitan al Stelei la castigarea titlului cu numarul 24 si a Supercupei Romaniei in 2013, dar participant si la cucerirea celor trei trofee din 2015 (campionat, Cupa Romaniei, Cupa Ligii), a semnat un contract valabil pe un an.

Mijlocasul central Mihai Doru Pintilii este nascut pe 9 noiembrie 1984, la Iasi, iar in cariera sa a jucat la Auxerre Lugoj, Jiul Petrosani, International Pitesti, Pandurii Targu Jiu. In vara lui 2012 s-a transferat la Steaua, echipa din lotul careia a mai facut parte, pentru o scurta perioada, in 2007.

Dupa doua sezoane de succes in Ghencea, Pintilii a fost transferat la Al Hilal Riad in vara lui 2014, acolo unde l-a insotit pe Laurentiu Reghecampf. In returul sezonului trecut, jucatorul a fost imprumutat la Pandurii, iar in prima parte a actualei stagiuni a evoluat pentru Hapoel, mentioneaza sursa amintita.

Alexandru Bourceanu este un mijlocas defensiv nascut pe 24 aprilie 1985, la Galati, care si-a inceput cariera in 2004, la Dunarea Galati, de unde s-a transferat in 2008 la Otelul, pentru care a evoluat timp de un sezon. In vara anului 2009 a trecut la Poli Timisoara, iar in 2011 s-a transferat la Steaua. In ianuarie 2014 a semnat pentru Trabzonspor, dar, din cauza unei accidentari la genunchi, nu a mai intrat in planurile echipei din Turcia, care a decis sa-l imprumute la Steaua pentru un sezon in toamna aceluiasi an. In vara lui 2015 a revenit la Trabzonspor, insa si-a reziliat contractul cu turcii in luna octombrie.