Antrenorul divizionarei secunde FC Brasov, Razvan Lucescu, va petrece o saptamana in cantonamentul formatiei Juventus Torino, pentru a urmari antrenamentele italienilor, si a se specializa in stilul de joc din peninsula, dupa ce in trecut a mai luat notite de la pregatirile unor mari cluburi europene, precum Chelsea Londra si Real Madrid.

Juventus este antrenata de italianul Claudio Ranieri si a promovat in vara in Serie A, dupa un an de exil in a doua liga, cauzat de scandalul meciurilor aranjate si al arbitrajelor partinitoare.

Lucescu jr. a ratat banchetul de sfarsit de an al lui FC Brasov, pentru ca s-a aflat in Elvetia, alaturi de familie. El a fost alaturi de fiica sa care studiaza la un colegiu din Tara cantoanelor.

Joi, cu Razvan Lucescu pe banca, brasovenii au obtinut calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa victoria in urma loviturilor de departajare in fata Otelului Galati. In Liga 2, FC Brasov este lider autoritar al Seriei A, avand la finalul turului 11 puncte avans fata de a doua clasata, CS Otopeni.