Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu a informat printr-o adresa conducerea FRF ca nu accepta desfiintarea contractului de renta viagera ca presedinte de onoare in conditiile impuse si solicita respectarea integrala a intelegerii, se arata in documentul obtinut de Mediafax.

Conform sursei citate, la 11 august 2014, Mircea Sandu a inaintat FRF o oferta de denuntare unilaterala a contractului, primind ulterior din partea conducerii federatiei o notificare de "desfiintare" a intelegerii "cu anumite conditii", prin incheierea unui act aditional, care urma sa fie legalizat la notariat.

Avand in vedere faptul ca noua conducere a FRF nu a acceptat oferta lui Sandu de incetare a contractului, acesta a comunicat federatiei ca retracteaza intentia de denuntare unilaterala.

Totodata, Mircea Sandu someaza FRF "sa procedeze la executarea integrala a contractului aflat in vigoare, cu efectuarea tuturor prestatiilor datorate incepand cu data de 12 august 2014, de la care nu s-a mai realizat plata rentei". In caz contrar, fostul presedinte al FRF isi rezerva dreptul de a solicita drepturile in instanta, cu dobanda legala de intarziere si cu costurile procedurii.