Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Viitorul, in ultimul sfert de finala al competitiei, potrivit Mediafax.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Stanciu, in minutul 48, cu un sut cu latul din 10 metri, dupa o centrare din partea dreapta a lui Rapa.

FC Viitorul:Rimniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea - Achim (Fl. Coman '74), I. Filip, R. Marin - Chitu, I. Hagi (Cernat '64), Aganovici (Nicolita '64). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Steaua Bucuresti:Nita - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Muniru (Breeveld '60), L. Filip - Ad. Popa (Enceanu '87), Stanciu, Hamroun (Tahar '84) - Tade. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Cartonase galbene: I. Hagi '21, R. Marin '40, Mitrea '65, I. Filip '90+3 / L. Filip '21, Hamroun '78, Nita '90+3.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Ovidiu Artene, Ciprian Dansa (asistenti) - Ionut Coza (rezerva).

Observatori: Alexandru Deaconu, Gabriel Bodescu.

Inainte de inceperea meciului, jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau si sportiva Elizabeta Samara (tenis de masa) au fost premiati, de antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi.

Halep, Samara si Tecau, toti trei nascuti in Constanta, au primit cate un tricou al formatiei FC Viitorul cu numarul 1 si cu numele lor.

Simona Halep si Elizabeta Samara au fost personal la aceasta premiere, in timp ce Horia Tecau, aflat in pregatire in Statele Unite ale Americii, a fost reprezentat de tatal sau.