Real Madrid a pierdut surprinzator pe terenul lui Villarreal (0-1) in ultima etapa disputata in Primera Division, rezultat care nu le-a cazut deloc bine conducatorilor galacticilor. Jurnalistii de la AS, Marca si L'Equipe vorbesc despre o iminenta demitere a lui Rafa Benitez, in locul acestuia urmand sa vina Zinedine Zidane.

Zidane, posibil inlocuitor al lui PerezFoto: captura marca.com

Lasat in functie dupa umilinta cu Barcelona (0-4 pe Santiago Bernabeu), Benitez nu a putut sa redreseze corabia, Realul pierzand cu 1-0 pe terenul lui Villarreal.

La unison, jurnalistii de la AS, Marca si L'Equipe vorbesc despre venirea lui Zidane pe banca tehnica a primei echipe. Fostul international francez ar urma sa preia echipa pana in vara, iar in functie de rezultate ar putea sa ramana sau nu pe "Santiago Bernabeu".

In cazul in care Zizou nu se va impune, exista, din vara, varianta Jose Mourinho.

In acest moment, Realul se afla pe locul trei in Primera Division, la cinci puncte de Barcelona si Atletico Madrid. In Champions League echipa s-a calificat in optimi (se va duela cu AS Roma), in timp ce in Cupa Regelui Spaniei a fost descalificata pentru folosirea unui jucator suspendat.