Atacantul italian Michele Paolucci a semnat un contract cu FC Petrolul, valabil pana la finalul sezonului, el urmand sa se alature lotului pregatit de Mihai Stoichita in ianuarie, informeaza site-ul oficial al gruparii ploiestene, conform Mediafax

"Cu gandul declarat de a-si intari lotul in perspectiva partii a doua a sezonului, FC Petrolul Ploiesti a ajuns, deja, la un acord cu un prim jucator important. Astfel, atacantul italian Michele Paolucci (29 de ani) a semnat un angajament cu gruparea noastra pana la finele actualui campionat, el urmand sa se alature lotului petrolist de la inceputul anului viitor, atunci cand vor demara pregatirile pentru sezonul de primavara", a notat sursa citata.

Produs al centrului de juniori al lui Juventus Torino, Paolucci are la activ 95 de prezente in Serie A, pentru Ascoli, Udinese, Atalanta, Catania, Siena, Juventus si Palermo, marcand de 17 ori in meciurile disputate in prima liga italiana.

El a evoluat ultima data la Latina Calcio, grupare de care s-a despartit in vara lui 2015. Michele Paloucci a mai jucat, in Serie B, la Vicenza si Siena, totalizand 97 de meciuri si 19 goluri inscrise, avand, totodata, si prezente in reprezentativele U17, U19, U20 si U21 ale Italiei, a mai precizat site-ul Petrolului.