Atacantul echipei FC Pune City Adrian Mutu a declarat, miercuri, publicatiei britanice Daily Mirror, ca tehnicianul Jose Mourinho, alaturi de care a lucrat in perioada in care a evoluat la Chelsea Londra, este terminat ca antrenor, afirmand totodata despre portughez ca este o persoana falsa, scrie Mediafax.

Adrian MutuFoto: Hotnews

"A fost un mare antrenor in trecut, dar ca persoana este fals. Se gandeste numai la el, nu are nicio consideratie pentru ce simt si ce gandesc jucatorii. Nu puteai sa mergi sa vorbesti cu el. Ca antrenor, este terminat. Nu mai este cale de intoarcere pentru el. Cum sa-ti mai revii dupa asa ceva (n.r. - seria de esecuri a echipei Chelsea)? Puteti vedea acum ca multi dintre jucatorii sai sunt nefericiti. De ce? El este motivul. Nu le poate vorbi jucatorilor asa cum ar trebui sa li se vorbeasca. Primul lucru pe care il face este sa se duca la cel mai important jucator din echipa si sa-l infurie. Indiferent cine a fost, John Terry, Frank Lampard, face asta doar pentru a se distra. Acesta este modul in care actioneaza si nu se va schimba pentru nimeni", a spus Mutu.

Fotbalistul roman a vorbit si despre experienta sa in liga profesionista indiana, afirmand ca isi doreste sa continue in acest campionat: "M-am bucurat de timpul petrecut in India, forma mea fizica s-a imbunatatit. Vom vedea ce imi rezerva viitorul, dar voi fi deschis la o revenire in ISL".

Adrian Mutu, in varsta de 36 de ani, a fost depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea cand evolua la clubul Chelsea Londra, controlul fiind cerut de tehnicianul Jose Mourinho. Chelsea l-a achizitionat, in vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv cu cocaina la un control antidoping.

In acest sezon, Chelsea, campioana en titre a Angliei, ocupa locul 14, cu 15 puncte, dupa 15 etape disputate din Premier League (patru victorii, trei remize si opt infrangeri), la doua puncte de primul loc retrogradabil. Totodata, Chelsea joaca, miercuri seara, cu FC Porto, pe Stamford Bridge, un meci decisiv pentru calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor.