In urma cu sase luni, Victor Piturca era indepartat de la conducerea echipei Al Ittihad, din cauza lipsei rezultatelor. In locul sau era adus Ladislau Boloni. Miercuri (n.r. 9 decembrie) s-a produs rocada: in locul lui Boloni a fost adus inapoi Piturca. Fostul selectioner a semnat un contract valabil un an si jumatate, urmand sa primeasca putin peste doua milioane de dolari pe sezon.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

Pe langa salariul de aproximativ 2,1 milioane de dolari pe stagiune, Piturca va primi si datoria de un milion de dolari, pe care care seicii o mai aveau la antrenorul roman, sustine Digisport.

In varsta de 59 de ani, Victor Piturca a parasit conducerea nationalei Romaniei in octombrie 2014, atunci cand a semnat cu Al Ittihad. In urma cu sase luni a fost demis, iar miercuri a fost anuntat, pe site-ul oficial al gruparii, drept noul antrenor al lui Al Ittihad.

In acest moment, Al Ittihad se afla pe locul trei in clasament, la sapte puncte distanta de liderul Al Hilal.

Pentru a se intoarce, Victor Piturca a avut mai multe cerinte. Printre acestea, indepartarea presedintelui Hamed Al Balawi si despartirea de jucatorul Sulley Muntari (a trecut in cariera pe la Udinese, Inter si Milan).