Real Madrid vrea sa se intareasca in perioada de transferuri din iarna, principala tinta a galacticilor fiind Robert Lewandowski, atacantul celor de la Bayern Munchen. Echipa de pe "Santiago Bernabeu" vrea sa grabeasca mutarea din cauza riscului ca la vara sa primeasca o interdictie de transfer de la FIFA.

HotNews.roFoto: Hotnews

In varsta de 27 de ani, Lewa mai are contract cu bavarezii pana in 2019, iar campioana Germaniei i-a oferit si o prelungire a intelegerii. Atacantul a refuzat prima oferta, insa sunt sanse mari sa o accepte pe care a madrilenilor.

Conform AS.com, polonezul ar urma sa primeasca un salariu de 10 milioane de euro la Real Madrid, urmand sa ia locul printre titulari lui Karim Benzema.

Desi este unul din cei mai buni marcatori ai Madridului din ultimele sezoane, Karim are multe probleme in afara terenului, iar conducatorii Realului ar dori sa scape de atacantul francez.

Pe langa Real Madrid, de Lewandowski se mai intereseaza nume mari precum Manchester United si Arsenal. In schimbul jucatorului, Madridul ar putea plati o suma de peste 75 de milioane de euro.