Mirel Radoi a plecat de la FC Steaua, dupa 0-1 cu Astra, la Pitesti. Cu toate ca a ramas fara antrenor dupa aceasta infrangere, echipa are tehnician, pe Dumitru Dumitriu, dupa cum sustine patronul echipei.

Dumitru DumitriuFoto: Agerpres

Patronul despre plecarea lui Mirel Radoi

"Stiam ca pleaca. L-am rugat sa ramana macar pentru meciul cu Astra. Pleca, oricare ar fi fost rezultatul cu Astra. Motivele sunt ca nu se intelege cu echipa si nu este bine inteles. Eu am insistat sa ramana, dar a spus ca e mai bine pentru echipa sa plece el. Nu a fost nici o cearta, nimic. In rest, va ramane in jurul echipei, la club, intr-o functie, se va ocupa de anumite sectii", a spus George Becali, conform gsp.ro.

Ce se va intampla cu banca tehnica

"Nu ma mai grabesc sa pun acum un antrenor. Mai sunt mi se pare 4 etape pana in iarna si in astea 4 etape va ramane Titi Dumitriu. Am stat si m-am gandit ca nu are rost sa ma grabesc, pentru ca va veni pauza de iarna si pana in ianuarie-februarie nu vom lua antrenor", a concluzionat patronul Stelei.

Dupa 19 etape disputate din Liga 1, Steaua se afla pe locul patru, cu 30 de puncte, la zece in spatele liderului Astra Giurgiu.