Federatia Romana de Fotbal va dona victimelor targediei din Colectiv incasarile obtinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucatorii echipei nationale la partida amicala cu Italia, de la Bologna (scor 2-2), anunta Mediafax.

"Cu ocazia deschiderii magazinului online, Federatia Romana de Fotbal iti ofera posibilitatea de a achizitiona un tricou de colectie, de la amicalul Italia - Romania 2-2. Este vorba de un tricou unicat, purtat de "tricolori" in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Numerele de pe tricou sunt negre si sunt compuse din numele celor care s-au stins din viata in urma tragediei", se arata pe site-ul FRF.

Tricoul special este disponibil la pretul de 249 de lei. Intreaga suma obtinuta din vanzarea acestor tricouri va fi donata pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc in Bucuresti, in data de 30 octombrie.

In urma acestei tragedii, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la incendiu au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60.

Aproximativ 150 de persoane ranite au fost internate, dupa incendiul din clubul Colectiv, in spitale din Capitala. La aproape o luna de la tragedie, 42 de raniti au fost externati, 30 sunt spitalizati in clinici din strainatate si alti 39 sunt in continuare internati in spitalele din Bucuresti.