Karim Benzema pare sa atraga toate scandalurile in ultima perioada. Dupa ce a fost prins fara permis si l-ar fi santajat pe Mathieu Valbuena, atacantul si-a pus lumea in cap dupa meciul Real Madrid - Barcelona (0-4). Motivul: jucatorul este acuzat de lipsa de respect si defaimare a imnului Frantei, dupa ce a scuipat imediat dupa momentul de reculegere tinut in memoria celor care au murit in urma atentatelor de la Paris, informeaza Sport.es.

HotNews.roFoto: Hotnews

Citeste si Karim Benzema, retinut - Este acuzat de santaj intr-un scandal sexual

Karim Benzema, implicat intr-un scandal in Franta: Este criticat pentru ca nu canta imnul national

Inainte de El Clasico, s-a tinut un moment de reculegere si s-a auzit pe "Santiago Bernabeu" imnul Frantei, "La Marseillaise". Nimic anormal pana aici. La putin timp dupa terminarea acestor momente, Karim Benzema a fost surprins de camerele de filmare scuipand.

Episodul a fost interpretat imediat, atacantul fiind acuzat de lipsa de respect si defaimare a imnului Frantei.

"Karim Benzema nu mai are ce cauta la echipa nationala a Frantei! Ce a facut el e o insulta la adresa victimelor, a familiilor acestora si a intregii Natiuni. Fotbalistii sunt modele pentru tineri si trebuie sa fie un exemplu de comportament. Am tolerat prea mult timp fluieraturile la adresa imnului pe stadioanele de fotbal. Trebuie o sanctiune ferma in cazul lui Benzema, care nu este demn de a mai purta culorile Frantei. Sa nu mai aud iar scuze pentru un fapt deloc scuzabil. Benzema trebuie exclus definitiv din nationala" - Nadine Morano, deputat european, membra a partidului lui Nicolas Sarkozy, fostul presedinte al Frantei.

"Cartonas rosu pentru Benzema, care a insultat victimele atentatului de la Paris si a scuipat dupa Marseillaise. Este o rusine pentru tricoul albastru" - Julien Odoul, politician.

Trecutul nu il ajuta

Benzema nu este la primul scandal in legatura cu imnul Frantei. Jucatorul celor de la Real Madrid a fost criticat de o parte a presei din Hexagon pentru ca nu canta imnul tarii pe care o reprezinta. Karim este musulman practicant.

Fotbalistii scuipa mult

Pe de alta parte, Karim ar putea avea un sprijin in acest scandal. Este stiut faptul ca fotbalistii sunt sportivii care poate scuipa cel mai mult, reluarile tv suprinzandu-i de cele mai multe ori facand acest gest.

Vezi aici momentul: