In urma cu doar cateva zile, la Paris au avut loc mai multe atentate, 129 de persoane pierzandu-si viata. In acest context, masurile de siguranta de la meciul Real Madrid vs Barcelona vor fi draconice. Conform As.com, organizatorii vor verifica pana si celebrele "bocadillos" (n.r. sandvisuri).

Forte de ordine in afara stadionului Santiago BernabeuFoto: As.com

Dupa ce partida amicala dintre Belgia si Spania a fost anulata (n.r. din cauza riscului de atentate teroriste), organizatorii de la El Clasico au anuntat masuri record de securitate pentru partida care va aduce pe teren unii din cei mai buni si scumpi fotbalisti din lume.

"Pana si sandvisurile vor fi verificate. Este vorba despre a face ceea ce e normal sa facem, dar cu si mai multe controale. Supravegherea fanilor inauntrul si in afara arenei va fi mult mai stricta", a anuntat Concepcion Dancausa, delegatul Guvernului in Madrid, citat de AS.com.

Etapa viitoare va avea loc El Clasico, Real Madrid si Barcelona urmand sa se intalneasca pe "Santiago Bernabeu" (sambata, 21 noiembrie, de la ora 19:15). Meciul va putea fi urmarit in direct pe DigiSport 1.

Clasament:

1 Barcelona 27 puncte

2 Real Madrid 24

3 Atletico Madrid 23

4 Celta Vigo 21

5 Villarreal 20

6 Eibar 19

7 Valencia 18

8 Athletic Bilbao 17

9 Deportivo La Coruna 15

10 Sevilla 15 etc.