Pornhub, site destinat adultilor, vrea sa intre in forta pe piata din Italia (nu pe internet, pentru ca deja se bucura de o anumita popularitate in Peninsula). Astfel, oficialii Pornhub vor sa sponsorizeze o echipa de fotbal din Italia.

Tricoul celor de la Rutherford RaidersFoto: Gazzetta dello Sport

"Ne-am gandit mult la acest aspect si va pot spune ca ar fi un pas important pentru noi (n.r. acela de a sponsoriza o echipa din Italia)", a declarat Corey Price, vicepresedinte Pornhub.

In primul rand, conducatorii celor de la Pornhub s-au orientat catre o echipa de fotbal din Peninsula, acestia dorind sa aiba inscriptionat numele site-ului pentru adulti pe tricourile de joc.

Daca totusi nicio echipa de fotbal nu va dori sa isi asocieze imaginea cu Pornhub, atunci exista deschidere si pentru sponsorizarea unei echipe de baschet sau volei.

Implicarea in sport nu este una noua pentru Pornhub, acestia sponsorizand pana acum o echipa de fotbal din Anglia (ligile inferioare), o alta de Streetball din Irlanda, una de golf din Scotia si o alta de softball in SUA, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport.