Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat, vineri seara, pe site-ul oficial, ca meciul Steaua - FC Botosani, contand pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa la Cluj-Napoca, Arena Nationala neavand autorizatie de securitate la incendiu, sustine Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Avand in vedere programarea initiala a jocului dintre FC Steaua Bucuresti si FC Botosani din etapa a XVII-a a sezonului regular al editiei 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti.

Avand in vedere adresa emisa de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov catre Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti la data de 6 noiembrie 2015 prin care informeaza ca Stadionul Arena Nationala nu a obtinut autorizatie de securitate la incendiu.

Avand in vedere adresa emisa de Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti catre FC Steaua Bucuresti la data de 6 noiembrie 2015 prin care informeaza ca nu isi asuma raspunderea asigurarii masurilor de ordine si siguranta publica pe timpul partidelor desfasurate pe Stadionul National Arena pana la remedierea situatiei

Avand in vedere solicitarea transmisa de FC Steaua Bucuresti catre LPF privind disputarea jocului cu FC Botosani pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, precum si acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion.

Avand in vedere dispozitiile art. 12 alin. (1) din ROAF - «Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, in caz de forta majora, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului»

Liga Profesionista de Fotbal, reprezentata legal de Justin Stefan in calitate de Secretar General, in baza dispozitiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului si a localitatii de disputare a jocului dintre FC Steaua Bucuresti si FC Botosani, in sensul desfasurarii meciului pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, ziua ss ora de incepere a jocului ramanand neschimbate", se arata in comunicatul LPF.