Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, ca obiectivul echipei nationale la Campionatul European de anul viitor este calificarea in optimile de finala ale competitiei gazduite de Franta, scrie Mediafax.

Razvan Burleanu, presedinte al FRFFoto: AGERPRES

Intrebat ce parere are despre dorinta capitanului Razvan Rat de a depasi faza grupelor la Euro-2016, Burleanu a raspuns ca acesta este de altfel si obiectivul primei reprezentative. "Eu nu am obiective persoanale, ci doar in interesul fotbalului romanesc si nu pot decat sa intaresc ceea ce a spus Razvan Rat, obiectivul este iesirea din grupe. Domnul Iordanescu si tot staful raman la echipa, aceasta este dorinta federatiei", a adaugat seful FRF.

Prima reprezentativa a Romaniei isi va afla adversarele de la Campionatul European din 2016, primul sau turneu final dupa o pauza de opt ani, la 12 decembrie, la Paris, unde va avea loc tragerea la sorti a grupelor competitiei gazduite de Franta.

Razvan Burleanu a fost prezent, marti, la turneul militar "Impreuna pentru Romania", organizat la Centrul National Buftea. La competitia inscrisa in seria manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Armatei Romane, au participat echipele de fotbal reprezentative ale Ministerului Apararii Nationale, Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, precum si o selectionata a militarilor americani de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu.