Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul Astra Giurgiu cu o penalitate de 3.000 de lei si i-a acordat gruparii un termen de cinci zile pentru a-si achita datoriile catre o firma de management sportiv, in caz contrar urmand a fi depunctata si va primi interdictia de a transfera jucatori.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Comisia a sanctionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 de lei si i s-a acordat un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligatiilor de plata conform art. 24 lit. C al.1.a din Regulamentul privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal, fata de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management. Comisia a acordat termen in data de 11 noiembrie 2015, ora 15.00, data la care debitorul AFC Astra sa prezinte dovada platii fata de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management, conform Hotararii nr. 196/CL/30.07.2015, definitiva prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si depunctarea", se arata decizia comisiei, publicata pe site-ul FRF.

Daca nu va achita datoria la termenul fixat de comisie, echipa din Liga I va pierde cate doua puncte la fiecare 15 zile calendaristice de intarziere si i se va interzice dreptul de a transfera si/sau legitima jucatori, in calitate de club cesionar. Aceste sanctiuni se aplica timp de 90 de zile, dupa care echipa clubului respectiv va fi exclusa din toate competitiile, informeaza Mediafax.