Valerii Moraru, actionar FC Rapid: "Suporterii mi-au atacat familia, de azi renunt la Rapid"
"Suporterii actionari, ei si grupul lor de la Tribuna a II-a, mi-au atacat familia dupa meci. I-au injurat, i-au amenintat, au dat cu pumnii si picioarele in masina... asa ceva nu se poate. Este inadmisibil. Incepand de azi eu renunt la actiunile pe care le detin. Pe mine nu ma mai intereseaza Rapidul", a spus Valerii Moraru, pentru Mediafax.
El a adaugat ca saptamana viitoare va organiza o conferinta de presa in care va face public anuntul de cedare a actiunilor.
"Eu nu mai vreau Rapidul, incidentul de azi (n.r. sambata) m-a facut sa simt astfel. Saptamana viitoare voi face o conferinta de presa si voi face anuntul. Cine vine primul si vrea actiunile i le cedez. Daca nu, le dau înapoi suporterilor actionari de la care le-am si luat anul trecut", a mentionat actionarul.
Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, a devenit actionar majoritar in luna iulie a anului 2014, preluand 75% din cele 80 de procente detinute patru suporteri. Trei dintre fani au ramas cu cate 1%, iar unul dintre acestia cu 2% din actiuni. Ulterior, Moraru a achizitionat si ultimele 20 de procente de la fostul proprietar, Adrian Zamfir, astfel ca in prezent detine 95% din actiunile FC Rapid, grupare aflata in insolventa din 2012.
Echipa Rapid a invins, sambata, cu scorul de 3-1, pe teren propriu, formatia Dacia Unirea Braila, intr-o partida contand pentru etapa a VIII-a a Ligii a II-a.

ANALIZĂ Cât de pline sunt parcările Primăriei Capitalei după creșterea tarifului la 10 lei/oră și ce cheltuieli cu salariile vs încasări a însemnat transferul serviciului la compania municipală
Noi reglementari ale ANRE pentru schimbarea furnizorului de energie: Consumatorii casnici vor trebui să comunice indexul / Ofertele trebuie să arate din ce este compus prețul
Cum se circulă pe liniile principale de cale ferată și cât au scăzut vitezele față de anii 80' și 90'
VIDEO Watchkeeper X - Drona militară din Armata Britanică ce ar putea ajunge să fie produsă în România pentru Armata Română
Moldovean, culegător de crabi în Marea Barents: Anul trecut, din cauza pandemiei în loc de 4-5 săptămâni am stat 7 luni pe mare / În martie 2020 au fost -40 de grade. Normalul e de -20 sau -30 de grade
1metru cub de apa= 1000 decimetri cubi= 1000 litri de apa;
1 metru cub de apa =1000 x 1,5 lei =15000 lei ;
Deci, 1metru cub de apa minerala = 15 000 lei
iar un metru cub de la robinet , 5 lei;
Apa minerala este de 3000 de ori mai scumpa decat apa de la robinet.
si uitati ce afaceri fac unii : isi fac fabrica de imbuteliat apa minerala, probabil cumpara un izvor, nu au rebut si dai si imbuteliaza.
La un moment se trezesc milionari si, ce sa faca cu banii ?
Unul ca acest domn, Valerii MORARU ( nu macina cereale- ar trebui sa i se spuna APARU - face apa ! ) nu stie mare lucru si vrea sa scoata bani dintro echipa de fotbal ! Mare afacerist . Acum e suparat si vrea sa renunte la afacere. Probabil, va intra in afaceri imobiliare, va construi azi un bloc, maine un cartier si ?
Bai nene, o gradinita te-ai gandit sa faci ? Un grup sanitar la o scoala, care nu are asa ceva. Cate bai ai acasa in casuta (vila )? Te superi cand te injura unul sau altul , dar tie ce-ti pasa .
Sa lase Rapidul si sa faca gradinita!
Daca omul are bani si vrea sa-i sparga intr-o echipa de fotbal, de ce sa nu o faca? Ca ti se pare tie ca trebuie sa faca o gradinita sau un grup sanitar la o scoala?
Cocos, un om de afaceri se gandeste cum sa faca afaceri si cum sa scoata profit din afacerile alea. Atata timp cat nu e ceva ilegal, nu trebuie sa-ti dea tie socoteala ce face cu banii lui.