Valerii Moraru, actionarul FC Rapid, a declarat, sambata, ca "suporterii actionari" i-au atacat sotia si baiatul dupa meciul cu Dacia Unirea Braila si din aceast motiv a luat decizia de a renunta la pachetul de actiuni pe care il detine la clubul giulestean, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Suporterii actionari, ei si grupul lor de la Tribuna a II-a, mi-au atacat familia dupa meci. I-au injurat, i-au amenintat, au dat cu pumnii si picioarele in masina... asa ceva nu se poate. Este inadmisibil. Incepand de azi eu renunt la actiunile pe care le detin. Pe mine nu ma mai intereseaza Rapidul", a spus Valerii Moraru, pentru Mediafax.

El a adaugat ca saptamana viitoare va organiza o conferinta de presa in care va face public anuntul de cedare a actiunilor.

"Eu nu mai vreau Rapidul, incidentul de azi (n.r. sambata) m-a facut sa simt astfel. Saptamana viitoare voi face o conferinta de presa si voi face anuntul. Cine vine primul si vrea actiunile i le cedez. Daca nu, le dau înapoi suporterilor actionari de la care le-am si luat anul trecut", a mentionat actionarul.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, a devenit actionar majoritar in luna iulie a anului 2014, preluand 75% din cele 80 de procente detinute patru suporteri. Trei dintre fani au ramas cu cate 1%, iar unul dintre acestia cu 2% din actiuni. Ulterior, Moraru a achizitionat si ultimele 20 de procente de la fostul proprietar, Adrian Zamfir, astfel ca in prezent detine 95% din actiunile FC Rapid, grupare aflata in insolventa din 2012.

Echipa Rapid a invins, sambata, cu scorul de 3-1, pe teren propriu, formatia Dacia Unirea Braila, intr-o partida contand pentru etapa a VIII-a a Ligii a II-a.