Jandarmii au confiscat 64 de bilete de acces si au aplicat cinci sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3.500 de lei, in urma unei actiuni in zona Arenei Nationale efectuate, joi, de Jandarmeria Capitalei.

"Jandarmii vor supraveghea zona Arenei Nationale pentru descurajarea acestui fenomen generat de interesul mare pentru aceasta partida de fotbal care se va desfasura astazi pe Arena Nationala din Capitala", informeaza un comunicat al Directiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucuresti (DGJMB) citat de Agerpres.

Conform Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive cu modificarile si completarile aduse de Legea 10 din 2012, cumpararea in scop de revanzare a biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu achizitioneze bilete din astfel de surse si sa nu incurajeze aceasta practica intrucat risca sa fie inselati si sa cumpere bilete falsificate.

Meciul de fotbal dintre Romania si Finlanda are loc, joi, pe Arena Nationala, de la ora 21.45.