FRF a hotarat ca biletele pentru meciul tricolorilor cu Finlanda (preliminarii CE 2016) sa se vanda la pretul unic de 20 de lei. In aceste conditii, cererea este una foarte mare, fiind posibil ca partida de pe "Arena Nationala" sa se dispute cu casa inchisa.

Suporteri ai echipei nationale de fotbal a RomanieiFoto: HotNews / DP

"Va fi un un pret unic, de 20 de lei, fie ca e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptand zona VIP. Biletele vor fi puse in vanzare pe site-ul bilete.frf.ro, incepand de astazi (n.r. marti) de la ora 11.00" - Razvan Burleanu, presedinte FRF.

Cele trei variante prin care pot fi achizionate biletele:

  • Cele virtuale care au fost deja achizitionate vor putea fi preschimbate in bilete reale
  • Online, pe bilete.frf.ro, incepand de marti, 6 octombrie, de la ora 11:00
  • La casele de bilete de la Arena Nationala si in 500 de puncte Inmedio şi Germanos, incepand de azi, marti, 6 octombrie, de la ora 14:00. Casa de bilete din Bulevardul Basarabia va fi deschisa non-stop. Pretul unic al unui bilet va fi de 20 de lei, sustine Digisport.

Comisia de Apel a UEFA a hotarat, in cursul zilei de luni, sa ridice suspendarea de un meci cu portile inchise dictata impotriva FRF, din cauza comportamentului suporterilor tricolorilor de la meciurile cu Ungaria (de la Budapesta) si Grecia (de la Bucuresti).