La putin timp dupa remiza inregistrata de Steaua pe terenul Gloriei Buzau, in etapa a 17-a din Liga 1, finantatorul ros-albastrilor a lansat un val de acuze asupra buzoienilor, care ar fi trebuit "sa se simta" si sa nu puna probleme echipei lui Marius Lacatus. Principala tinta a atacurilor lui Gigi Becali a fost patronul Gloriei Buzau, Constantin Bucur. "Credeam ca se bate cu Dinamo si cu CFR Cluj, dar el ce-a facut? A muscat mana care l-a crescut!", a spus Becali, invitat la Sport.ro sa comenteze prestatia jalnica a Stelei.

Dupa o perioada de timp in care si-a mai ponderat discursul agresiv datorita campaniei electorale, patronul Stelei a iesit din nou la rampa fiind revoltat de atitudinea Gloriei Buzau, care "s-a incapatanat" sa-i incurce pe ros-albastrii in ultima etapa a turului Ligii 1.

La inceptul stagiunii, Steaua i-a cedat la Buzau, fara pretentii financiare, pe Litu, Simion, Tudose, Iacob si Ochirosii, motiv pentru care multa lume, inclusiv Gigi Becali, a confundat gruparea din Crang cu "satelitul" neoficial al ros-albastrilor. Mai mult, finantatorul din Ghencea s-a erijat, la un moment dat, in directorul tehnic al buzoienilor, spunandu-i antrenorului Ilie Stan, la partida cu CFR Cluj, ce schimbari tactice sa opereze.

Spre surprinderea lui Becali, meciul direct dintre Gloria Buzau si Steaua a coincis cu o disputa "pe viata si pe moarte", gazdele reusind in extremis sa "scoata" un punct, gratie veteranului Romeo Bunica.

Faptul ca buzoienii si-au aparat corect sansele, l-a "scos din sarite" pe latifundiarul din Pipera, care a lansat un val de acuze asupra elevilor lui Stefan Stoica, dar si impotriva finantatorului, Constantin Bucur.

"Eu am fost caracter si nu i-am spus lui Fane Stoica sa se dea la o parte, dar ma asteptam ca el sa aiba bun simt. Nu credeam ca Buzaul o sa-mi faca asa ceva. In viata mea nu m-am simtit atit de prost ca acum. Eu am creat ce e la Buzau si cei de acolo si-au impuscat stapanul in somn. Credeam ca Bucur se bate cu Dinamo si CFR Cluj, dar el ce-a facut? A muscat mana care l-a crescut!", a spus Gigi Becali.

In pofida unei noi prestatii jalnice a Stelei, Gigi Becali nu i-a tras la raspundere pentru acest rezultat pe jucatorii lui Lacatus, finantatorul din Ghencea considerand ca el este singurul vinovat pentru semiesecul de la Buzau.