Sala de festivitati a Clubului Sportiv "Dinamo" a devenit neincapatoare la evenimentul ocazionat de lansarea cartii autobiografice: "Zambind in iarba", semnata de fosta glorie alb-rosie, Cornel Dinu. Desi romanul a fost lansat oficial la targul de carte "Gaudeamus", Administratorul Delegat al gruparii dinamoviste a dorit sa-si promoveze cartea si in curtea clubului la care activeaza de peste 40 de ani.

Prefata romanului a fost scrisa de Fanus Neagu, dar prezentarea oficiala a autobiografiei lui Cornel Dinu, a fost facuta de presedintele Academiei Romane, Eugen Simion.

"Am scris recent o carte despre Eugen Ionesco, pe care abia, abia, am scos-o in 500 de exemplare, din pacate neexistand un interes prea mare. Cartea domnului Cornel Dinu, un om cu simt epic, a avut un prim tiraj de 10000 de exemplare si cred ca asta spune totul despre acest fenomen numit, fotbal !" a declarat Eugen Simion.

Romanul "Zambind in iarba" scoate in evidenta intamplari "picante" din viata lui Cornel Dinu, pana in momentul in care fostul international a renuntat la cariera de jucator, "Procuroru" anuntand ca lucreaza deja la volumul cu numarul 2.

"Am convingerea că veţi citi cu mare curiozitate această carte, în care am avut curajul sa spun numai adevărul. Am tinut in mod deosebit sa fac o lansare si alaturi de partenerii mei de viata. Ii vad aici pe Ion Parcalab, Constantin Fratila sau Alexandru Boc, personaje in cartea mea si oameni care stiu cu adevarat ce inseamna aceasta incinta !", a spus Dinu, care a avut-o alaturi si pe sotia sa, Silvia.

In afara de fostele glorii ale "cainilor rosii", la eveniment a luat parte si actuala conducere a FC Dinamo, in frunte cu Nicolae Badea, Cristi Borcea si Vasile Turcu. Festivitatea s-a incheiat cu obisnuita sesiune de autografe, semnata de "omul zilei", Cornel Dinu.