La putin timp dupa despartirea de ACS Poli Timisoara (doar cateva zile), Dan Alexa a ajuns la o intelegere cu oficialii echipei Rapid, fostul international roman urmand sa pregateasca formatia de pe "Valentin Stanescu".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ne-am pus de acord cu Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului. Negocierile nu au durat mult, el a inteles conditiile pe care le putem oferi aici si s-a aratat multumit de oferta noastra. Contractul il vom semna imediat dupa ce Dan Alexa isi reziliaza contractul cu ACS Poli" - Valerii Moraru, actionarul majoritar al echipei, pentru Mediafax.

"Dan Alexa este clar cea mai buna solutie pentru noi. Este un antrenor valoros care a demonstrat asta la Timisoara. Practic anul trecut a defilat in Seria a II-a obtinand promovarea in Liga I. Acesta va fi si obiectivul lui la Rapid. Iar faptul ca vine la echipa cu putin timp inainte de inceperea sezonului nu este un dezavantaj pentru ca jucatorii au fost pregatiti bine de Florin Marin", a adaugat Valerii Moraru.

Alexa a semnat o intelegere valabila pentru un sezon, cu drept de prelungire.