UPDATE Eusebiu Tudor va fi noul antrenor al formatiei ploiestene, informatie confirmata de site-ul oficial al Petrolului.

Tibor SelymesFoto: AGERPRES

"In primul rand sant fericit ca mi s-a oferit sansa sa ma intorc la Petrolul. Practic, sunt acasa si am ocazia sa antrenez echipa la care am crescut. Incepand de astazi ma concentrez pe ceea ce avem de facut aici si voi incerca sa fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile sa mearga bine" - Eusebiu Tudor, citat de fcpetrolul.ro.

Tibor Selymes nu mai este antrenorul celor de la Petrolul, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii din Liga 1. Fostul international roman venise la Ploiesti la inceputul acestui sezon competitional.

Cu Selymes la timona, formatia de pe "Ilie Oana" a reusit o singura victorie. A remizat de patru ori si a pierdut alte trei partide. Formatia ploiesteana se afla pe ultimul loc in Liga 1 (are o penalizare de sase puncte).

In plus, de la echipa va pleca si Mihai Joita, managerul sportiv.

Tibor Selymes este al treilea antrenor schimbat in Liga 1 in acest sezon, dupa Bogdan Arges Vintila (FC Volutari) si Dan Alexa (ACS Poli Timisoara).