Tehnicianul Florin Marin a ajuns, luni, la un acord privind rezilierea contractului cu FC Rapid, urmand sa preia functia de antrenor principal al echipei ACS Poli Timisoara, ramasa vacanta dupa demisia lui Dan Alexa.

Florin MarinFoto: lpf.ro

Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, luni, agentiei de presa Mediafax, ca Florin Marin a solicitat rezilierea pentru a putea semna contractul cu gruparea banateana.

"Domnul Florin Marin mi-a solicitat sa reziliem contractul si am fost de acord dupa ce mi-a spus de oferta pe care o are. Dansul e dorit la Timisoara, o echipa din Liga I cu alte posibilitati, si atunci am fost de acord. Urmeaza sa semnam si rezilierea dupa care ne vom orienta catre un alt antrenor", a spus Moraru.

Surse din cadrul gruparii giulestene au declarat ca oficialii FC Rapid negociaza deja cu Dan Alexa, antrenorul care a renuntat la conducerea tehnica a formatiei ACS Poli Timisoara. Acesta urmeaza sa ajunga, marti, la Bucuresti, pentru a discuta termenii contractuali cu conducerea FC Rapid.

Antrenorul Florin Marin a fost instalat la conducerea tehnica a formatiei Rapid, care va evolua in acest sezon in Liga a II-a, la 24 iulie. El va prelua postul lasat liber de Dan Alexa, care a demisionat de la ACS Poli Timisoara, vineri seara, dupa meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4.