UPDATE: Mirel Radoi va ramane antrenor la Steaua, desi initial, in cursul zilei de vineri, isi anuntase elevii ca si-a dat demisia. Schimbarea decizie vine dupa ce patronul echipei, George Becali, a discutat cu acesta.

Mirel RadoiFoto: AGERPRES

"E adevărat, a vrut să renunțe! Am vorbit de cei din staff, era pe picior de renunțare. A venit aici, mi-a zis și mie că vrea să renunțe. L-am convins să continue antrenor la Steaua. Mai multe detalii nu au rost. El a zis că nu înțelege de ce nu se schimbă ceva la echipă.

Nu înțelege ce se întîmplă. I-am zis că trebuie să fie sever. A fost greu, dar l-am convins. E păcat să plece! Ar fi rămas o pată pe meseria sa. El trebuie să stea în fotbal. O să vedem în iarnă, mai luăm un atacant valoros", a zis Gigi Becali, potrivit GSP.ro

Stirea initiala:

Infrangerea la scor de neprezentare (0-3) din meciul cu Rosenborg, din play-off-ul de calificare in grupele Europa League, nu a ramas fara urmari, Mirel Radoi prezentandu-si, vineri, demisia din functia de antrenor al Stelei.

Cu toate ca la finalul partidei cu Rosenborg a anuntat ca nu va pleca de la echipa, Radoi (34 de ani) si-a prezentat demisia in cursul zilei de vineri. Conform gsp.ro, Mirel si-ar fi luat deja la revedere de la jucatorii campioanei Romaniei.

Radoi a fost antrenorul echipei (n.r. pe foaia oficiala a meciurilor a fost trecut director sportiv) in 13 partide. A castigat trei dintre acestea si a incheiat la egalitate cinci. FC Steaua nu a reusit nicio victorie pe teren propriu cu fostul international roman la timona.

"M-a sunat Mache (n.r. team-managerul Marius Ianuli) acum ca Mirel a anuntat in vestiar ca demisioneaza. Nu stiu ce sa fac... ca nu-mi raspunde la telefon. Nu il las. Dar nu pot vorbi cu el sa-l intorc, ca nu-mi raspunde. Astept si eu", a precizat patronul FC Steaua intr-o interventie la Sport.ro.

Rezultatele lui Radoi la Steaua, partida cu partida:

Steaua - ASA Tg. Mures 0-1 (Supercupa Romaniei)

Steaua - Petrolul 0-0 (Liga 1)

Trencin - Steaua 0-2 (turul II preliminar al UEFA Champions League)

Pandurii - Steaua 0-3 (Liga 1)

Steaua - Trencin 2-3 (turul II preliminar al UEFA Champions League)

Steaua - CFR Cluj 1-1 (Liga 1)

Steaua - Partizan Belgrad 1-1 (play-off UEFA Champions League)

FC Botosani - Steaua 0-1 (Liga 1)

Partizan Belgrad - Steaua 4-2 (play-off UEFA Champions League)

Steaua - Dinamo 0-0 (Liga 1)

Astra Giurgiu - Steaua 2-0 (Liga 1)

Steaua - ASA Tg. Mures 1-1 (Liga 1)

Steaua - Rosenborg 0-3 (play-off Europa League).

Posibili inlocuitori:

Ramasa fara antrenor, FC Steaua cauta inlocuitor. Pe langa varianta de avarie Massimo Pedrazzini/Nicolae Dica (ambii au fost secunzii lui Mirel Radoi), campioana Romaniei se mai gandeste la urmatoarele nume: Mihai Stoichita (a venit de cate ori a fost chemat, indiferent de perioada anului si de locul ocupat de Steaua in clasament), Costel Galca (antrenorul alaturi de care Steaua a castigat toate trofeele interne in sezonul trecut), Mihai Teja (s-a mai aflat pe lista scurta a Stelei) si Petre Grigoras (unul din antrenorii cu experienta din fotbalul intern).