Mijlocasul Marius Croitoru, care si-a reziliat miercuri contractul cu FC Botosani, a semnat un contract pe doi ani cu ACS Poli Timisoara, el declarand la prezentarea oficiala ca a venit la gruparea banateana cu inima deschisa si pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivul, relateaza Mediafax.

"N-a fost greu sa vin la Poli, ne-am inteles din prima! Vin cu inima deschisa, sa fac treaba si sa ajut aceasta echipa sa-si indeplineasca obiectivul. Important este ca toti cei de aici sa facem totul ca sa facem lucrurile sa mearga. Imi doresc din tot sufletul sa realizez cel putin la fel de multe cate am reusit cu fosta mea echipa. Din pacate, in ciuda jocurilor foarte bune, rezultatele nu a fost cele asteptate. Poli a jucat un fotbal foarte frumos, dar ajungi sa te intrebi ce e mai potrivit, sa joci bine si sa pierzi sau sau sa joci prost si sa castigi?!

Imi doresc mult sa joc intr-o cupa europeana, dar, ca nou-promovata principalul nostru obiectiv este sa ramanem in prima liga, pe o pozitie meritorie. Un loc in prima jumatate a clasamentului este, cred eu, de atins!", a spus Croitoru, informeaza acspoli.ro.

De-a lungul carierei, Croitoru a mai jucat la FCM Bacau, FC Vaslui, Steaua Bucuresti, Ceahlaul Piatra Neamt, Politehnica Iasi, Atyrau (Kazahstan), Astra Ploiesti si FC Botosani.