Meciul de fotbal Partizan Belgrad - Steaua Bucuresti, din mansa secunda a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30 si va fi transmis de ProTV, scrie Mediafax.

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Massimo Pedrazzini, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Belgrad, inaintea meciului retur cu Partizan, ca jucatorii "ros-albastrii" au pregatit si loviturile de departajare.

Capitanul Stelei, Fernando Varela, a afirmat, marti, ca este pregatit sa joace in meciul de la Belgrad, simtindu-se mult mai bine decat in meciul tur.

"Ma simt bine, mult mai bine decat la meciul tur. Sunt pregatit suta la suta pentru meciul de maine. La Steaua suntem obisnuiti sa jucam cu multi suporteri in tribune, in deplasare", a declarat Varela.

Arbitrul maghiar Istvan Vad va conduce la centru meciul dintre echipa sarba Partizan Belgrad si formatia Steaua Bucuresti, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, a anuntat, luni, site-ul oficial al UEFA.

Vad va fi ajutat de asistentii Peter Berettyan si Laszlo Viszokai, arbitru de rezerva fiind Sandor Szabo.

Echipele probabile, potrivit ProSport:

PARTIZAN: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - A. Zivkovic, Bojinov (Saponjic), Oumarou

STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Tosca - Sulley Muniru, Breeveld - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade

In tur, la Bucuresti, cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 1-1.