Transferul mijlocasului Angel Di Maria de la Manchester United la PSG va fi facut pentru suma de 63 de milioane de euro, fotbalistul argentinian declarand ca isi doreste sa ajute campioana Frantei sa treaca de bariera sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza BBC, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Di Maria, in varsta de 27 de ani, a fost achizitionat, vara trecuta, de Manchester United de la Real Madrid, pentru 59,7 milioane de lire sterline, o suma record platita de un club englez pentru un transfer. Marti, el a efectuat vizita medicala in Qatar, inainte de se perfecta trecerea la PSG, pentru 44,3 milioane de lire sterline.

"Sunt foarte fericit sa ma alatur echipei Paris Saint-Germain. Un club foarte important, care a ajuns pana in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Asa ca obiectivul meu a fost sa ajung la Paris si sa-i ajut sa treaca de bariera sferturilor de finala, dupa ce ei nu au reusit acest lucru in ultimele doua sezoane. Voi incerca sa fac tot ce pot mai bine pentru a ajuta clubul in realizarea obiectivelor sale si in atingerea fazelor finale ale Ligii Campionilor", a declarat jucatorul pentru beIN Sports.

Cluburile PSG si Manchester United nu au confirmat oficial transferul pana in prezent.

Di Maria a marcat patru goluri in 32 de aparitii pentru United. El a jucat pe sase posturi diferite, inclusiv mijlocas central si atacant, inainte de a suferi o accidentare care l-a facut indisponibil toata luna decembrie. De atunci, aparitiile sale in tricoul lui Manchester United au fost din ce in ce mai rare.

Internationalul argentinian si-a inceput cariera la Rosario Central, apoi a trecut la Benfica Lisabona, inainte de a ajunge la Real Madrid.