Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Massimo Pedrazzini, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Belgrad, inaintea meciului retur cu Partizan, ca jucatorii "ros-albastrii" au pregatit si loviturile de departajare, informeaza Mediafax.

"Meciul de maine are o importanta capitala pentru ambele echipe. Noi ne-am pregatit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem constienti ca ne vom califica doar daca marcam. Am incercat sa le dam incredere baietilor dupa meciul din tur. Am auzit ca Partizan ne-a dominat in tur, dar din punctul nostru de vedere nu a fost asa. Nu am fost surprinsi de jocul lor intur, stiam ca este o echipa foarte puternica. Va fi un meci deschis si ne vom bucura sa vedem un stadion plin. Prezenta suporterilor poate fi o motivatie si pentru noi. Am pregatit si loviturile de departajare, trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere. Nu cred ca Partizan va juca la 0-0, ar fi prea riscant. Noi trebuie neaparat sa marcam, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne descoperim. Stanciu este alaturi de noi, dar abia maine dupa-amiaza vom sti daca va putea juca. Sansele sunt egale, iar diferenta o va face calitatea individuala a jucatorilor", a spus Pedrazzini.

Partida Partizan Belgrad - Steaua Bucuresti, din mansa secunda a turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.30. In tur, la Bucuresti, cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 1-1.