Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, pe site-ul oficial, incetarea raporturilor contractuale cu secretarul general Gheorghe Chivorchian, suspendat din functie, la 30 iunie, ca urmare a dosarului in care este cercetat penal pentru complicitate la abuz in serviciu de catre DNA Timisoara, informeaza Mediafax.

"Incepand de astazi, 20.07.2015, s-a decis incetarea raporturilor de munca, cu acordul partilor, dintre Federatia Romana de Fotbal si domnul Gheorghe Chivorchian. In sedinta Comitetului Executiv al FRF din 27 iulie, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Razvan Burleanu, va supune spre aprobare nominalizarea noului Secretar General", se mentioneaza pe site-ul citat.

La 30 iunie, secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat din functie de presedintele Razvan Burleanu, la solicitarea sa, ca urmare a dosarului in care este cercetat penal pentru complicitate la abuz in serviciu de catre DNA Timisoara.

Atributiile functiei de secretar general al Federatiei Romane de Fotbal au fost preluate temporar de presedintele Razvan Burleanu.

Gheorghe Chivorchian, fost director executiv al gruparii FC Timisoara, secretar general al FRF din luna martie a anului 2014, a fost pus sub acuzare de DNA Timisoara in dosarul finantarii echipei de catre Consiliul Judetean Timis, acesta fiind cercetat penal pentru complicitate la abuz in serviciu.

Acuzatiile care i se aduc lui Chivorchian fac parte din dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara de catre Consiliul Judetean Timis, in perioada in care clubul de fotbal ii apartinea omului de afaceri Marian Iancu.