Unul dintre cei mai buni oameni ai Pandurilor in sezonul trecut, portarul Adnan Guso a decis sa se desparta de gruparea gorjeana cu 3 etape inainte de finalul anului fotbalistic.Bosniacul si-a reziliat contractul, scadent in vara anului viitor, fiind decis sa se intoarca in tara natala dupa o experienta de aproape 5 ani in campionatul Romaniei.

"Nu am fost pus pe lista de transferari, ci am hotarat sa plec eu. M-am inteles cu domnul Marin Condescu sa ne despartim pe cale amiabila. Nu mai am nicio pretentie financiara si abia astept sa plec acasa !", a mentionat Guso dupa ce a devenit "liber de contract" .

Bosniacul nu a fost folosit in aceasta stagiune decat in 5 partide, intrand in conflict cu antrenorul Eugen Neagoe la finalul meciului pierdut de Pandurii Targu Jiu pe terenul Ceahlaului, din etapa a 7-a. Dupa 9 runde in care nu a mai primit nicio sansa, Guso a hotarat sa paraseaca prematur formatia care l-a propulsat la nationala Bosniei.

Adnan Guso, care a mai evoluat la Universitatea Craiova, FC Arges si Dinamo, are 123 de meciuri in Liga 1, dominand topul "stranierilor" cu cele mai multe aparitii in campionatul Romaniei.