Grupa E

Stuttgart - Rangers

Lyon - Barcelona

Barcelona are nevoie de un singur punct pentru a-si asigura prezenta in optimi de finala. Lyon este angajata intr-o cursa disperata pentru a prinde locul secund.

Clasament:

1. Barcelona 10p

2. Rangers 7p

3. Lyon 6p

4. Stuttgart 0p

Grupa F

Dinamo Kiev - Roma

Manchester United - Sporting Lisabona

Sporting spera sa obtina un rezultat bun la Manchester si intr-o infringere a Romei la Kiev. Chiar daca cei de la United sunt calificati, portughezii nu pot miza pe o relaxare - invinsi in campionat de BOlton, baietii lui Alex Ferguson au toate motivele sa ofere satisfactie publicului.

Clasament:

1. Manchester 12p

2. Roma 7p

3. Sporting 4p

4. Dinamo Kiev 0p

Grupa G

TSKA Moscova - PSV Eindhoven

Internazionale - Fenerbahce

Derby-ul grupei (Inter vs Fener) se poate juca fara presiune, daca Eindhoven nu cistiga la Moscova, intr-un meci care se joaca mai devreme (19,30), din cauza frigului. In eventualitatea ca TSKA ar bloca pe PSV, interistii si jucatorii de la Fener se califica impreuna in optimi.

Clasament:

1. Internazionale 9p

2. Fenerbahce 8p

3. PSV 4p

4. TSKA Moscova 1p

Grupa H

Sevilla - Arsenal Londra

Steaua - Slavia Praga

Calcule foarte simple - Steaua trebuie sa invinga pe Slavia si apoi sa spere intr-un egal la Londra, pentru a putea prinde locul 3, ce duce in Cupa UEFA. Este o varianta acceptabila pina la meciul de pe terenul lui Arsenal, acolo unde este infiorator de greu sa scoti puncte. Pe dea alta parte, Slavia calculeaza ca daca invinge la Bucuresti, iar Arsenal invinge astazi, ar ajunge la doua puncte de Sevilla, echipa pe care o va intilni in ultima etapa a rundei, la Praga...

Clasament:

1. Arsenal 10p

2. Sevilla 9p

3. Slavia Praga 4p

4. Steaua 0p.