Antrenorul Dan Petrescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca pleaca de la ASA Targu Mures dupa disputarea Supercupei Romaniei cu Steaua din cauza problemelor aparute la clubul ardelean, ale carui conturi au fost blocate in urma unei anchete a DNA, informeaza Mediafax.

Dan Petrescu Foto: AGERPRES

El a adaugat ca nu mai exista nicio sansa sa ramana in functie, avand in vedere ca a acceptat oferta clubului chinez Jiangsu Guoxin-Sainty. "Nu, in niciun caz (n.r. - nu va ramane). Daca voi castiga (n.r. - Supercupa Romaniei), va fi extraordinar. Sper sa castig pentru ca de aceea am ramas. Dar dupa aceea nu sunt sanse. Oferta (n.r. - de la clubul chinez) am avut-o mai de mult, dar nu am vrut sa plec. In momentul in care s-au ivit aceste probleme era insa clar ca imi e greu sa mai continui. Eu nu as fi vrut sa plec, pentru ca am convins niste jucatori sa vina aici, facusem o echipa. Indiferent de oferta eu eram tentat sa continui", a spus antrenorul, care va renunta dupa aproximativ o luna la conducerea tehnica a echipei ASA Targu Mures.

Dan Petrescu este convins ca vicecampioana Romaniei din sezonul precedent nu se va destrama in ciuda problemelor financiare. "M-am simtit foarte bine la ASA. As fi vrut sa stau mai mult, conditiile erau extraordinare, creasem un grup extraordinar. In meciurile amicale am demonstrat ca suntem greu de batut. Cred ca anul acesta, daca ramaneam toti, ASA s-ar fi batut la primele locuri. Nu stiu daca la titlu, dar sigur la primele locuri. Nu cred ca ASA se va destrama. Referitor la o participare buna in Liga Europa ramane de vazut, daca vor ramane actualii jucatori. Cu lotul de acum ASA va face fata foarte bine in Liga Europa", a mentionat tehnicianul.