Adrian Georgescu (Gazeta Sporturilor) a cistigat premiul "Cronicarul anului", in fata colegilor sai Catalin Tolontan si Andrei Vochin.

Comentatorul anului este Bogdan Cosmescu (TVR), apreciat in special pentru comentariile realizate la Cupa Mondiala de Rugby din Franta. In optiunile juriului, Bogdan Cosmescu a fost urmat de Emil Gradinescu si Cosmin Baleanu.

La sectiunea "Reporterul anului", premiul a fost cistigat de Roxana Maha (Cotidianul) care s-a aflat intr-o competitie dificila cu unii dintre cei mai buni reporteri ai ziarelor de specialitate (Dan Udrea si Luminita Paul, ambii de la GSP, au s-au aflat pe locurile 2 si 3 dupa notele juriului).

Fotoreporterul anului este Alex Nicodim, unul dintre cei mai talentati "minuitorui" ai aparatului foto: in acest an, Nicodim a realizat un fotoreportaj la o clinica in Franta, acolo unde este tratat baiatul fotbalistului Cosmin Pascovici.

Premiile Ioan Chirila, editia 2007

Cronicarul Anului - Adrian Georgescu (Gazeta Sporturilor)

Editorialistul anului - Cristian Geambasu (Gazeta Sporturilor)

Comentatorul TV al anului - Bogdan Cosmescu (TVR)

Comentatorul radio al anului - Catalin Cirnu (Radio Romania Actualitati)

Reporterul anului - Roxana Maha (Cotidianul)

Fotoreporterul anului - Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Sportivul anului - Adrian Mutu.

Juriul a fost format din Iarina Demian (sotia celui care a fost marele cronicar sportiv Ioan Chirila), Alex Stefanescu, Mircea Ghitulescu, Marius Chivu, Paul Grigoriu, Nichita Danilov si Cristian Tudor Popescu.

Juriul nu a acordat nici in acest an premiul pentru "cea mai buna carte sportiva".