Dupa cinci jocuri consecutive fara victorie, intre care si infrangeri cu rivalele Rapid si Steaua, Dinamo cauta iesirea din criza prin aducerea pe banca tehnica a cuplului Cornel Talnar - Cornel Dinu. Pana atunci, jucatorii au iesit din silenzio stampa, si au facut primele declaratii dupa aproape o luna de zile.

"Nu gasim nicio explicatie", a spus Claudiu Niculescu, golgheter in sezonul trecut, dar autor a doar trei goluri in actuala editie. "Nu ştiu ce se întâmplă, pentru că în afară de lotul de jucători pe care l-am avut anul trecut, au mai venit şi alţi jucători care l-au îmbunătăţit. Cu aceeaşi echipă dădeam patru goluri în Ghencea, patru în Giuleşti, iată că acum nu că n-am marcat dar nici nu ne-am apropiat periculos de poarta Stelei. Chiar nu ne dăm seama ce e cu noi, dar asta e viaţa, trebuie să mergem înainte."

Iar Bogdan Lobont, unul dintre jucatorii care au pastrat nivelul evolutiilor din sezonul trecut, crede ca "vinovati suntem toti, noi am adus echipa aici, noi o s-o scoatem la capăt, o aducem la liman. Nu trebuie să ne ascundem după deget. Fiecare are partea lui de vină. În fotbal se pot întâmpla multe lucruri, totuşi trebuie să fim realişti, sunt 14 puncte diferenţă dar ştiţi cum e, speranţa moare ultima."

Dinamo se afla pe locul sapte in Liga Intai, la 14 puncte distanta de liderul CFR Cluj. In actuala stagiune, campioana a schimbat deja doi antrenori. Sezonul a inceput cu Mircea Rednic pe banca, demis dupa runda a sasea, dupa ce pierduse al doilea joc acasa in campionat, in fata Gloriei Bistrita si ratase intrarea in grupele Ligii Campionilor. Locul lui Rednic a fost luat de italianul Walter Zenga care a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA.

In ultimele cinci etape, Dinamo a obtinut doar trei puncte, remizand cu Poli Timisoara, Unirea Urziceni si Universitatea Craiova, si pierzand cu rivalele bucurestene Rapid si Steaua.