Miercuri debuteaza Campionatul European Under-21, competitie care se desfasoara in Cehia. Un astfel de turneu final poate fi ocazia pentru tinerii jucatori de a se remarca si a intra in atentia unor cluburi importante. Romania nu s-a calificat.

CE Under 21Foto: Dolcesport

* Competitia va fi transmisa in exclusivitate de Dolce Sport.

Andrea Pirlo, Luis Figo si Juan Mata sunt trei exemple de fotbalisti care au impresionat la CE de tineret si au devenit apoi superstaruri.

Pe langa deja consacratii Bernardo Silva, Harry Kane, Marc-Andre ter Stegen, Max Meyer sau William Carvalho, mai sunt si alti jucatori foarte talentati, dar mai putini cunoscuti, care pot face un turneu final de exceptie.

Echipa cu cei mai valorosi jucatori de la CE Under-21:

Marc-Andre ter Stegen (Germania) - Carl Jenkinson (Anglia), John Stones (Anglia), Daniele Rugani (Italia), Raphael Guerreiro (Portugalia) - Pierre-Emile Hojbjerg (Danemarca), William Carvalho (Portugalia), Johannes Geis (Germania) - Domenico Berardi (Italia), Harry Kane (Anglia), Kevin Volland (Germania).

Cele 7 castigatoare din play-off se vor alatura Cehiei, tara organizatoare, pentru turneul final. Echipele sunt impartite in doua grupe, iar primele doua clasate se vor califica in semifinale.

Grupa A: Cehia, Germania, Danemarca, Serbia

Grupa B: Anglia, Italia, Portugalia, Suedia

Citeste continuarea materialului pe Dolcesport.ro.