Aflat in mare forma din punct de vedere fotbalistic, Arturo Vidal a "calcat stramb" in afara terenului, fotbalistul fiind arestat dupa ce a condus in stare de ebrietate si a suferit un accident rutier. Incidentul s-a petrecut in apropierea orasului Santiago, iar Ferrari-ul pe care il conducea a suferit daune importante.

Ferrari-ul lui Arturo VidalFoto: Captura YouTube

"Soferul masinii se afla sub influenta bauturilor alcoolice", a precizat un reprezentant al politiei.

In masina se aflau Arturo Vidal si sotia acestuia. Din fericire, ambii au scapat doar cu rani superficiale. In schimb, masina a suferit daune importante.

Imediat dupa incident, lui Vidal i s-au luat probe de sange, iar politia a dezvaluit faptul ca mijlocasul celor de la Juventus a fost arestat pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Vidal isi luase respectiva masina (n.r. Ferrari) cu doar o zi inainte. In seara accidentului, fotbalistul petrecuse cu mai multi prieteni.

"Din pacate, am fost implicat intr-un accident rutier. Din fericire, suntem cu totii bine. Va multumesc pentru grija", a precizat Arturo Vidal pe Twitter.

Dupa toate cele intamplate, Vidal se va prezenta, miercuri, in fata unui judecator.

In aceasta perioada, Arturo Vidal participa la Copa America alaturi de nationala statului Chile, iar jucatorul celor de la Juventus a reusit trei goluri pana in acest moment (in doua partide).

Vezi aici imagini cu Ferrari-ul lui Arturo Vidal: