Mirel Radoi nu are licenta Pro de antrenor, iar din aceasta cauza nu va putea fi in acte antrenorul principal al Stelei. In aceste conditii, aceasta functie va fi ocupata de Massimo Pedazzini, in timp ce Radoi va fi director sportiv, informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei la fotbal.

Mirel RadoiFoto: AGERPRES

"Capitanul Stelei din deceniul trecut va ocupa functia de director sportiv si va conduce un grup de tehnicieni format, printre altii, din doi fosti jucatori importanti ai Stelei, Nicolae Dica si Daniel Oprita. Radoi va fi ajutat in startul carierei de tehnician de catre Massimo Pedrazzini, care va ocupa functia de antrenor principal, acesta fiind sprijinit de secunzii Dica si Oprita. Marius Popa va indeplini rolul antrenorului de portari la Steaua, in timp ce Nikos Karydas si Ciprian Pruna se vor ocupa de pregatirea fizica a lotului", se precizeaza pe steauafc.com.

Obiectivele lui Radoi la Steaua

Mirel Radoi (34 de ani) are obiective clare pe banca tehnica a Stelei: fostul international trebuie sa castige campionatul, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si sa duca echipa in grupele Champions League.

De-a lungul carierei de jucator, Radoi a evoluat pentru Extensiv Craiova, Steaua Bucuresti, Al-Hilal, Al-Ain, Al-Ahli si Al-Arabi, in timp ce Steaua este prima echipa din cariera de antrenor.