Dupa un sezon fantastic (catalanii au castigat Cupa Spaniei, titlul in Primera Division si Champions League), Barcelona a mai primit, marti, doua vesti bune: Luis Enrique si Dani Alves vor ramane la echipa de pe "Camp Nou", informeaza Marca.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

La putin timp dupa incheierea finalei Ligii Campionilor dintre Barcelona si Juventus (castigata de iberici cu 3-1), Luis Enrique a precizat ca nu stie daca va mai continua la campioana Spaniei.

Marca a anuntat insa azi (n.r. 9 iunie 2015) ca antrenorul a ajuns la un acord cu oficialii gruparii blau-grana. Astfel, Enrique isi va prelungi cu un an intelegerea cu Barcelona, urmand sa fie tehnicianul catalanilor pana in iunie 2017 (asta in cazul in care nu va fi indepartat pentru rezultate nesatisfacatoare - a se vedea cazul Carlo Ancelotti).

A doua veste buna vine din partea lui Dani Alves: dat ca si plecat de la Barcelona, fundasul a semnat o noua intelegere cu campioana Europei, valabila pana pe 30 iunie 2017, cu optiune de prelungire pentru inca un an. Alves evolueaza pe "Camp Nou" din 2008, venind de la FC Sevilla. De fundasul stanga brazilian s-au interesat in ultima perioada nume importante precum PSG, AC Milan si Manchester United.