Adrian Neaga a reusit primul gol de la revenirea din Coreea, exact cand era mai multa nevoie, in derbiul cu Dinamo. Campioana si-a continuat evolutiile modeste, nereusind niciun sut pe poarta, iar antrenorul Walter Zenga a platit prin demisie.

Daca disputarea meciului a fost sub semnul intrebarii din cauza cetii, jocul putea fi oprit in urma manifestarilor violente din tribune, de unde suporterii ambelor formatii au aruncat pe rand cu torte in teren, jocul fiind intrerupt in prima repriza timp de opt minute.

Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize a fost ratata de Nicolae Dica. Aflat probabil la ultimul derbi inainte de plecarea in strainatate, vehiculata pentru aceasta iarna, Dica a trimis in bara transversala, in minutul 24, cu o lovitura de cap de la sapte metri dupa centrarea lui Emeghara.

Imediat dupa pauza Dinamo putea deschide scorul, la lansarea ideala a lui Cristea pentru Bostina, dar fostul stelist, aflat intr-o pozitie ideala, a preferat o pasa spre Danciulescu in locul unui sut.

Unicul gol al intalnirii a venit in minutul 67. Adrian Neaga a avut un schimb de pase cu capul in careul dinamovist cu Nicolae Dica, a scapat apoi in coltul stang al careului mic si a sutat pe sub Lobont, spre coltul lung.

Zenga a riscat apoi si l-a trimis in atac si pe Bratu, intrat in locul lui Bostina, dar ocaziile de gol nu au venit la poarta lui Zapata. O dominare sterila a alb-rosilor in fata unei aparari excelent organizata pe doua linii.

In minutul 80 Badea a sutat violent dintr-o lovitura libera de la 30 de metri, Lobont a respins in fata, dar niciun stelist nu s-a aflat la recuperare si mingea a fost indepartata de dinamovisti.

Finalul a fost tensionat, arbitrul Alexandru Deaconu aratand cinci cartonase galbene in tot atatea minute: Neaga, Nesu si Emeghara de la Steaua, Moti si Bratu de la Dinamo.

Un derbi fara spectacolul de la ultima intalnire, cand Dinamo se impusese cu 4-2, care pastreaza pe Steaua cu sanse in lupta pentru titlu si scoate definitiv pe Dinamo din cursa spre pastrarea coroanei cu lauri.

La Dinamo vor urma schimbarile, dar trebuie bine gandit daca antrenorul este de vina pentru aceasta criza, sau faptul ca Niculescu si Danciulescu nu mai joaca nimic, sau ca Adrian Cristea este prea indragostit de minge pentru a-i mai da drumul.