¬FRF a deschis o investigatie dupa ce jucatorii de la FC Brasov au fost premiati de conducerea clubului pentru remiza inregistrata in meciul cu Gaz Metan Medias, scor 0-0, in urma careia echipa antrenata de Adrian Szabo a retrogradat in Liga a II-a, au declarat surse federale citate de Mediafax. Jucatorii de la FC Brasov au fost premiati cu cate 4.000 de euro de conducerea clubului, chiar daca au retrogradat in Liga a II-a, in urma acestui rezultat.

Conform surselor citate, aceasta premiere a dat nastere la suspiciuni in cadrul FRF, care a decis sa deschida o investigatie. Ofiterul de integritate al federatiei, Costin Negraru, ii va audia atat pe fotbalistii formatiei patronate de Ioan Neculaie, cat si pe cei medieseni

In urma rezultatului de egalitate inregistrat, miercuri, pe Stadionul Tineretului, in ultima etapa a Ligii I, au retrogradat ambele echipe, in prima esalon ramanand Concordia Chaijna, care a invins, pe teren propriu, echipa Petrolul Ploiesti, cu scorul de 3-2.

FC Brasov s-ar fi slavat de la retrogradare daca ar fi invins la cel putin doua goluri diferenta pe Gaz Metan Medias, iar Concordia Chiajna ar fi pierdut meciul cu Petrolul Ploiesti. La randul lor, mediesenii ar fi ramas in Liga I daca ar fi castigat la Brasov la o diferenta de goluri egala cu cea cu care Concordia ar fi invins Petrolul.

Cum niciuna dintre situatiile de mai sus nu a fost indeplinita, Concordia, rivala celor doua echipe ardelene in lupta pentru salvarea de la retrogradare, va evolua si in sezonul viitor in Liga I.