Fostul presedinte al FRF Mircea Sandu a declarat, luni, ca antrenorul Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior Donetk si va activa incepand cu sezonul viitor in campionatul Turciei, probabil la Fenerbahce, club care l-a dorit inca de anul trecut, anunta Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sandu considera ca antrenorul roman poate castiga titlul in Turcia, daca are la dispozitie trei sezoane.

"Mircea Lucescu o sa fie in Turcia, incepand cu sezonul viitor. La una dintre alea trei. Probabil ca la Fenerbahce. Nu cred ca se duce in Rusia. Inca de anul trecut a fost cautat de Fenerbahce. Oriunde s-ar duce face treaba. El, daca are trei ani la dispozitie, in anul 2-3 castiga campionatul, se duce in fazele superioare ale Champions League in mod cert".

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat saptamana trecuta ca la finalul sezonului va parasi gruparea ucraineana, dar contrar informatiilor din presa turca nu a discutat pana acum cu niciun oficial din Turcia.

Mircea Lucescu se afla la conducerea tehnica a echipei Sahtior Donetk din 2004. Lucescu a pregatit in Turcia formatiile Galatasaray (2000-2002) si Besiktas (2002-2004). De cand a plecat din Turcia, numele tehnicianului roman a fost vehiculat frecvent in legatura cu echipele importante din Super Lig.