In ultimele zile, Steaua i-a pierdut pe Nicolita, Rada si Victoras Iacob, accidentati. Despre Iacob, echipa medicala a Stelei spune ca nu va fi apt nici pentru meciul cu Slavia Praga din Liga Campionilor (marti seara, in Ghencea). Dinamo are probleme in centrul defensivei - Radu Stefan incearca sa ajunga la "turatia" de competitie, in vreme ce Cosmin Moti inca nu s-a pregatit normal.

Walter Zenga a pregatit echipa stelista in urma cu trei ani si a produs o impresie puternica dupa ce a eliminat Valencia, la lovituri de departajare, in "16"-imile Cupei UEFA. Dupa ce a revenit in Romania si a acceptat sa pregateasca Dinamo, Zenga a primit un val de critici dinspre Ghencea: "Un stelist adevarat nu se duce niciodata la Dinamo".

Zenga a preluat Dinamo de la Mircea Rednic si a reusit in prima instanta sa redreseze echipa. Lucrurile s-au complicat in momentul in care Dinamo a reusit un egal la Cluj, pe terenul CFR-ului, apoi a facut doar o remiza la Craiova, iar infringerea cu Rapid a sporit tensiunea in bulevardul Stefan cel Mare. Desi conducerea l-a asigurat ca postul sau nu este in pericol, Zenga stie ca in Romania promisiunile nu fac doi bani, astfel ca obiectivul sau este limpede: sa bata Steaua, chiar in birlogul ei.

Marius Lacatus este al treilea antrenor pe care il incearca Steaua in acest sezon. In pofida unui debut promitator (3-1 cu Otelul), echipa pare imuna la orice gen de comenzi, fiind complet anesteziata dupa tensiunea in care a fost tirita de managementul defectuos al administratiei. "Fiara" a pierdut la Timisoara si a facut un egal acasa cu Pandurii, insa beneficiaza de "liniste" din partea patronului, ocupat cu euroalegeri. "Liniste" de care nu a avut parte Hagi. Si nici Pedrazzini.

Secundul Massimoo, transformat pentru citeva etape in "principal", apoi retrogradat iarasi in scaunul de "secund" - la care pare sa tina suficient de mult, are parte de un conflict deschis cu fostul sau superior, Walter Zenga. La acuzatia ca l-ar fi tradat, acceptind in vara oferta Stelei, Pedrazzini a replicat nervos: "Walter este un mincinos".