​Barcelona ar putea castiga trei trofee in urmatoarea perioada, catalanii fiind in finala Cupei Spaniei, in finala Champions League si aproape de a cuceri titlul in Primera Division. O lovitura importanta pentru echipa lui Luis Enrique vine de la accidentarea suferita de Luis Suarez, atacantul fiind in dubiu pentru finalul de stagiune.

HotNews.roFoto: Hotnews

Suarez a fost schimbat la pauza meciului catalanilor cu Bayern (retur semifinale Liga Campionilor), iar verdictul medicilor a fost urmatorul: intindere la piciorul stang, iar fotbalistul va fi nevoit sa faca fizioterapie.

Jucatorul este in dubiu pentru finalul de sezon, fiind aproape sigur ca Suarez nu va fi folosit impotriva celor de la Atletico Madrid (Primera Division, penultima etapa).

Medicii Barcelonei incearca sa il recupereze pe atacantul din Uruguay, mai ales ca pe catalani ii asteapta meciuri foarte importante cum ar fi finala Cupei Spaniei (impotriva celor de la Bilbao) si finala Champions League (impotriva celor de la Juventus).

In actuala stagiune, Luis Suarez a inscris de 24 de ori, oferind si 16 pase de gol.

Alaturi de Lionel Messi si Neymar, Luis Suarez a fost "motorul" Barcelonei, cei trei reusind impreuna in acest sezon 114 goluri.