Real Madrid (campioana en-titre) a parasit Champions League in faza semifinalelor, echipa de pe "Santiago Bernabeu" fiind eliminata surprinzator de Juventus (dupa 1-1 la Madrid). "Echipa a luptat din greu, a muncit si a jucat bine. Nu le pot reprosa nimic baietilor, nici nu prea am avut noroc", a precizat Carlo Ancelotti, tehnicianul galacticilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Echipa a luptat din greu, a muncit mult si a jucat bine. Nu li se poate reprosa nimic. Suntem tristi, dar trebuie sa ne gandim la urmatoarele doua meciuri si sa incheiem sezonul bine. Apoi vom discuta. Nu a lipsit cine stie ce in aceasta seara (n.r - miercuri seara), doar mici detalii. Nici nu prea am avut noroc. Daca regret ceva, este faptul ca am jucat prima mansa intr-un mod care nu ne este caracteristic. Dar le multumesc jucatorilor mei pentru ca au dat totul. Am avut multe suturi spre poarta, nu multe pe poarta. Poate cu putin mai multa prospetime am fi fost mai eficienti" - Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid.

"Dedic mult timp muncii pentru ca imi place foarte mult, dar nu cred ca eu imi pot evalua activitatea. Clubul face asta. Eu nu trebuie sa ma la acest lucru. Daca Realul este multumit cu ceea ce am realizat in aceste doua sezoane, atunci voi ramane. Viitorul meu este decis, mi-ar placea sa raman aici, dar stiu cum stau lucrurile in fotbal si clubul are dreptul sa schimbe antrenorul daca doreşte. Am o relatie foarte buna cu jucatorii si sustinerea conducerii clubului in momentele bune si in cele neplacute. Vad totul pozitiv", a mai precizat Ancelotti.

Dupa 1-2 la Torino si 1-1 la Madrid, Real Madrid a fost eliminata de Juventus in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

In finala competitiei, se vor duela FC Barcelona si Juventus Torino, la Berlin, pe 6 iunie 2015.