Mircea Lucescu a vorbit cu presa din Turcia despre ce urmeaza sa faca in urmatoarea perioada, antrenorul roman precizand ca va pleca de la Sahtior la finalul acestui sezon competitional.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Vreau sa subliniez un lucru, sa nu vorbim de acord, nici macar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici macar o data pentru asa ceva. In plus, in ultima perioada am fost departe de campionatul Turciei. Nu stiu in detaliu cine la ce echipa joaca. Urmaresc de departe. (...) Adevarul este ca la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru ca suntem in mijlocul razboiului. Daca s-ar intampla asa ceva in Africa as intelege, dar suntem in Europa in razboi. Este o situatie neacceptabila. Pe de alta parte avem discutii cu federatia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile in deplasare. Conditiile de munca sunt dificile. Vreau sa spun inca o data, nu ptiu ce va fi la finalul sezonului, dar pana in acest moment nu am discutat si nu m-am inteles cu nimeni din Turcia", a spus Mircea Lucescu pentru Millet, citat de Mediafax.

Jurnalistii din Turcia au speculat in ultima perioada ca Mircea Lucescu s-ar fi inteles cu oficialii celor de la Fenerbahce.

Mircea Lucescu a preluat-o pe Sahtior in anul 2004, reusind sa castige 20 de trofee alaturi de echipa din Donetk. De-a lungul carierei, Lucescu a mai antrenat in Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) si Besiktas (2002-2004).