La doar o zi dupa despartirea de Petrolul Ploiesti, Mircea Rednic a semnat cu Dinamo, fostul international urmand sa fie antrenorul principal al formatiei din "Stefan cel Mare". Dupa o pauza de sase ani, "Puriul" revine pe banca tehnica a echipei bucurestene.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt fericit ca am revenit la Dinamo. Imi doream de mult timp acest lucru. Ma bucur ca am ajuns la un acord cu cei din conducere. Prin venirea mea s-a terminat cu reconstructia sau constructia. Trebuie sa facem performanta. Am semnat un contract pe doi ani. Vreau ca de la anul sa ne luptam pentru titlu. Este nevoie de multa munca, respect si disciplina, atît tactica, cat si in afara terenului.

Vreau sa profit de finalul de sezon pentru a-i cunoaste pe jucatori si sa vad pe cine ma bazez. Trebuie sa imi arate ca merita un loc la Dinamo si vreau sa ii fac sa joace cat mai bine. Acum nu pot sa vorbesc despre lot si despre transferuri. Din exterior, vad calitate in acesti jucatori. O sa vorbesc cu ei, o sa ii evaluez si vom vedea ce va fi. Nu vreau sa ma grabesc sau sa fac vreo greseala. Am o relatie foarte buna cu Dinu Gheorghe. Este un om cu experienta si un bun conducator" - Mircea Rednic, intr-o conferinta de presa.

In varsta de 53 de ani, Rednic a acceptat sa vina la Dinamo la insistentele lui Dinu Gheorghe, oficial cu care a mai colaborat si la Rapid. Ultimul titlu al "cainilor" dateaza din 2007 si a fost castigat in mandatul lui Rednic.

Mircea Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo in doua randuri: din 2006 pana in 2007 (a castigat titlul) si din 2008 pana in 2009. In calitate de jucator, Rednic a bifat sapte sezoane in tricoul lui Dinamo (1983-1990).